Intohimoiset kehittäjät

Intohimonamme on löytää tehokas ja inhimillinen tapa tukea ihmisiä muutoksessa. Henkilökohtaiset vahvuutemme ovat kokemus, näkemys, coaching-, talous- ja henkilöstöosaaminen, kielitaito ja kansainvälinen kokemus.

Maria Kausto-Turner InChange

Maria Kausto-Turner

Olen kokenut HR-ammattilainen, intohimoinen henkilöstönkehittäjä, johdon sparrari ja yritysvalmentaja jo lähes 30 vuoden työkokemuksella, joista puolet kansainvälisissä isoissa organisaatioissa. Myös pienet perheyritykset ja tuotantovetoiset alat ovat tulleet tutuiksi.

Olen vetänyt muutoshankkeita sekä coachannut lukuisia esimiehiä ja johtajia omalla muutosmatkallaan eteenpäin. Uskallan tarttua vaikeisiinkin tilanteisiin ja kääntää haasteet organisaation voimavaraksi. Olen käytännönläheinen innostaja ja haastan ihmisiä ylittämään itsensä. Valmennan mielelläni myös englanniksi. 

Vapaa-aikana viihdyn luonnossa, hevosten parissa ja mökin rauhassa.

LinkedIn profiilini ›

Sanna Niemelä

Olen toiminut liiketoiminnan kannattavuuden kehittäjänä, uudistajana ja yritysvalmentajana jo lähes 20 vuotta. Luontainen vahvuuteni on kehitystyö ja uudistaminen – olen mm. parantanut yritysten kannattavuutta ja raportointia useita vuosia. Tämän rinnalla olen toiminut organisaatioissa coachina ja valmentajana. Valmennan myös englanniksi.

Minulla on palava halu uudistaa organisaatioita nykyaikaan ja auttaa ihmisiä loistamaan työssään. Olen helposti lähestyttävä ja luotettava.

Vapaa-aikana rentoudun perhearjen lomassa luontoretkillä ja hyvien kirjojen parissa.

LinkedIn profiilini ›

Sanna Niemelä InChange

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme – ota yhteyttä